Neem actie

WEES EEN MAGNEET OP FACEBOOK
en tover je pagina om tot een infobom voor jouw ideale klant

Toen ik besliste om na 20 jaar loondienst mijn mooi loon en dito bedrijfswagen in te ruilen voor het onzekere bestaan van zelfstandige had ik een belangrijk probleem. Ik had niet voldoende klanten en ook geen etalage om mijn product te tonen. Zonder locatie met groot uithangbord moest ik mijn ideale klant op een andere manier zien te bereiken.

Ik schuimde alle netwerk evenementen in de buurt af, dronk liters koffie met An en alleman, zette mijn website op punt en sprak tegen iedereen die het horen wilde over IN.DRUK, mijn baby. Dat leverde wel wat opdrachten op maar de klanten bleven beperkt tot mijn vriendenkring. Ik besefte dat dit verhaal eindig was. Vroeg of laat zouden al mijn zelfstandige vrienden een logo of website hebben en was mijn lied uitgezongen.

Hoe kon ik meer mensen bereiken? Ik werd actief op Facebook. Ik vertelde er niet alleen over mijn projecten maar was ook open over mijn eigen leven zodat mensen de persoon achter het werk leerden kennen. Mensen kopen van mensen.

Langzaam maar zeker veranderde mijn publiek. Mensen die ik niet persoonlijk kende, gaven mijn post een like of stelden vragen. En bestelden. Ik ervaarde de kracht van Facebook.

Vandaag zet ik Facebook nog altijd heel actief in om mensen over mijn projecten, diensten en mezelf te vertellen. Om met mijn ideale klant te praten. En de resultaten zijn nog altijd opmerkelijk groter dan die van Instagram. Zo bereikte één van mijn meest recente posts maar liefst 2500 mensen. Zet die eens allemaal samen in je showroom!

Vind je het moeilijk om je ideale klant te bereiken? Kost marketing je heel veel tijd en moeite?
Heb je geen idee waar je mee bezig bent? En heb je al helemaal geen inspiratie?
Voel je je onzeker over je Facebookpagina? Of over online zichtbaar zijn?

I feel you! Laat ons hier iets aan doen!

Wil jij:

 • makkelijk nieuwe klanten aanspreken?
 • minder tijd verspillen op social media?
 • vlot posts kunnen maken?
 • mooie templates kunnen ontwerpen?
 • je omzet zien stijgen?
 • zelfzeker zichtbaar zijn?

Dan is Facebook Fundamentals helemaal wat jij nodig hebt!

In deze online cursus:

 • leer je waar jouw ideale klant zit.
 • krijg je een inspiratie-regendouche zodat je makkelijk een maand lang elke dag een goeie post kunt plaatsen.
 • leer je een sterk beeld kiezen.
 • leer je hoe je een treffende tekst (of caption) schrijft.
 • leer je hoe je een visual maakt die scroll-blocking werkt.
 • word je wegwijs gemaakt in alle tabs van Facebook zodat je alle knopjes voortaan kent.
 • krijg je een inleiding in het adverteren.

Vooruit Jill, ik ben erbij!

Wat mag je precies verwachten van Facebook Fundamentals?

Je krijgt:

 • forever and a day toegang tot de cursus, ook tot de nieuwe versie “social media starterkit”!
 • 5 modules bestaande uit video’s met slides en voice-over
 • geen tijdsdruk
 • op je eigen tempo de cursus doorlopen
 • vragen stellen kan per mail
 • downloads om je opdrachten op te maken

Facebook Fundamentals krijgt de komende maanden een upgrade en make-over tot “Social Media Starterkit”. Zo zet deze cursus je als ondernemer met chronisch tijdstekort meteen in gang met social media. Tot de nieuwe versie klaar is, koop je de cursus met 70% korting. Kort samengevat: als je nu de oude cursus koopt met deze flinke korting dan koop je eigenlijk de nieuwe voor een prijsje!

Zin om je klantenbestand te doen groeien?
Schrijf je in op Facebook Fundamentals.

Andere ondernemers over deze cursus

Vlieg je er ook mee in? Tegen 70% korting zelfs?