Loading...
REALISATIES2018-12-03T09:16:33+00:00

so many ways to be different, just pick one

Divider

kies voor … een huisstijl . website . flyer . logo . draagtas . sweater . brochure . direct mailing . presentatiemap . sticker . banner . POS-materiaal . belettering . social media visual . visitekaartje . notabloc . affiche . kalender . decoratie . typografie . infographic .  e-mailing . nieuwsbrief . catalogus . presentatie

elke jeurissen referentie klant
Jill hielp ons bij Glassroots met de ontwikkeling van een nieuw logo. We zijn erg tevreden met het resultaat, dat tot stand kwam na enkele rondes van voorstellen en feedback. Een cocreatieproces met succes, zoals wij er ook vele doen voor onze klanten.
Elke Jeurissen, GLASSROOTS
foto van klant Wim van Fintro

We werkten al voor een aantal projecten met Jill samen omdat haar ontwerpen onze communicatie een frisse en professionele uitstraling geven. Bovendien reageert ze snel en denkt ze mee met ons bedrijf. Ook naar content toe. En ze waakt over het budget. Door haar ervaring kopen wij ons drukwerk kostenefficiënt in.

Wim Asselberg, FINTRO BANK, ZOERSEL EN MALLE

Samenwerken met Jill is steeds een succesverhaal. Orders verlopen zeer vlot en correct. Haar persoonlijkheid is fantastisch. Ze zorgt spontaan voor tips en een telefoontje na een project. Ze is zeer correct en écht een meerwaarde voor het team.

Annick Deraedt, NUTROGENICS

Jill deed verschillende projecten voor ons. We waren altijd tevreden met de resultaten. Ze heeft oog voor detail en opmaak en gaf ons exact waar we naar op zoek waren. We kunnen haar aanbevelen voor al je projecten.

Bart Oliviers, OPEN VLD, KONTICH-WAARLOOS

Jill wist precies wat ik nodig had. Ze maakte zéér mooie visitekaartjes. Dankjewel Jill, ze zijn super!

Ilse Gauthier, GAUTHIER COACHING EN TRAINING
Niki D'haenens

Ongelooflijk hoe Jill zich volledig kan inleven in je gedachtengang. Ze maakt je ideeën zelfs beter dan je ooit had durven hopen!

Niki D'haenens, BODYNATION
Frank Oerlemans, Alindus

Vooreerst bedankt voor het snelle en goede werk. De uitstraling van de website is echt wat ik zocht.

Frank Oerlemans, ALINDUS - SAINT SAUVEUR

jouw project in the picture

BEN JE BENIEUWD WAT IK VOOR JOU KAN ONTWERPEN?

CONTACTEER ME