website

CAFE TRAPPISTEN . HET BEKENDSTE CAFE VAN DE KEMPEN

Café Trappisten is het bekendste café van de Kempen en ver daarbuiten. Je vindt het in de schaduw van de Abdij der Trappisten van Westmalle en het wordt dagelijks bezocht door liefhebbers van de Trappist of de Tripel van Westmalle. De legende zegt dat er zelfs een rechtstreekse leiding zou lopen naar de Abdij maar of dat waar is, dat ga je best zelf even navragen.
Café Trappisten was toe aan een nieuwe website. De oude was enorm gedateerd, zowel qua design als qua technologie en was niet vlot te beheren. Er werd gewerkt aan een nieuwe website waar ze zelf heel makkelijk de nodige aanpassingen aan kunnen doen. Ze organiseren vaak evenementen en willen daar meer over delen op hun website. Met deze WordPress-website is dat een fluitje van een cent. Je vindt er zelfs een heel album met sfeerfoto’s op terug.

Het design van de website werd in lijn gebracht met de sfeer die Café Trappisten zelf uitademt: een warme plek waar iedereen welkom is. De website is vlot toegankelijk – zowel voor de beheerder als voor de bezoeker – en werd voorzien van de nodige call to actions. Heel belangrijk om je bezoeker door je website te leiden en attent te maken op al die dingen die je hem of haar zeker wil tonen.

  • content

  • website