Post over download

🤮 BWEIK! FACEBOOK! Mijn klanten zeggen het ook vaak. “Mijn doelgroep zit niet op Facebook!” “Ik krijg geen respons op mijn posts.” “Waarover moet ik het altijd hebben?”⁣

🙍🏼‍♀️ Liefst van al zou ik zeggen: “Ach, da’s niks mateke. Laat maar lekker links liggen die handel. Je hebt al genoeg op je bordje.” Maar dat zou wel het slechtste advies ever zijn! Facebook is ONMISBAAR in iedere marketingstrategie. Dat lees je goed: IEDERE. Dus ja, ook die van jou. En ik besef heel goed dat je al meer dan genoeg te doen hebt. En dat heel die social media iets is wat er ook nog eens bovenop komt. Maar je moet goed beseffen dat Facebook bij je marketing hoort. Vroeger bedeelde je een huis-aan-huis flyer. Nu plaats je een post op Facebook. En deel je af en toe nog eens een flyer uit. Spreek je droomklant aan via verschillende media. (Da’s een topic waar ik later wel eens dieper op in ga.)⁣

😱 Wat? Doe je niet aan marketing? Weet dan dat je vroeg of laat los overklast wordt door een concurrent die de teugels van zijn marketing wel stevig in handen heeft. Zichtbaarheid is van levensbelang. Meer dan ooit. Ook voor jou. Ook al marcheert jouw winkeltje nu gelijk zot. Laat dat toch één van de zaken zijn die 🦠 ons geleerd heeft. 🤨 Trouwens, je maakt mij niet wijs dat jouw doelgroep niet op Facebook zit. Er zijn 6,8 miljoen Belgische accounts waarvan 80% elke dag op Facebook zit. Jouw ideale klant is sowieso één van hen.⁣

🤷🏼‍♀️ Jouw concurrenten hebben wel succes op Facebook. Waarom blijven ze posten denk je? Omdat het voor hen werkt. Simple comme bonjour!⁣

🍰 Is al dat gepost “a piece of cake”? Niet helemaal, sorry. Je gaat er je best voor moeten doen. ✌🏼 Maar ik kan je wel beloven dat je er gaandeweg beter in zult worden. Oefening baart kunst hè. En wie weet krijg je er zelfs plezier in zodra je merkt dat je er je zaak een boost mee geeft. 🐎

🆓 Download om te beginnen de “7 ways to stop Facebook Fuck Ups” al eens via onderstaande button en blaas daarmee je Facebookpagina nieuw leven in. 🌱 Dat beetje zuurstof is misschien wel voldoende om er terug iets te laten groeien.

🤜🏼🤛🏼 Doen hè! En laat me weten of je iets aan de tips had.


🌱Are you in?