logo van De Merkmadammen

 

Als je me volgt op Instagram dan heb je er ongetwijfeld al iets over opgevangen … De Merkmadammen. Maar wat is dat nu precies en wat is juist de bedoeling? Ik vertel je er graag meer over.

De Merkmadammen ontstonden tijdens mijn postgraduaat. Toen ik een strategie voor IN.DRUK uitwerkte, voelde ik aan dat er een hoge nood was aan het uitbreiden van mijn diensten. Ik krijg van klanten namelijk vaak de vraag of ik ook hun social media kan verzorgen, of foto’s kan komen nemen om hun website aan te vullen. En oké, dat zijn dingen die ik in principe wel kan maar ik ben er geen expert in. Strategisch logo & webdesign zijn mijn dada. Daar ben ik bedreven in. Daar ligt mijn passie. Het louter uitbesteden is echter ook geen optie. Een paar keer liep dat goed maar net zo veel keer was het resultaat een teleurstelling. Wat liep er fout?

Het zorgvuldig uitgekiende concept waar het logo en de website op werden gebaseerd werden niet gerespecteerd. En dat is jammer. Enerzijds van de investering, anderzijds van het feit dat je merk zo verwatert. Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Alle inspanningen moeten dat merk net versterken.

Dus ik begon te denken. Wat als ik ervoor kon zorgen dat alles onder één dak blijft zodat het concept volledig doorgetrokken wordt: 

  • Strategie
  • Logo
  • Foto’s
  • Copywriting
  • Webdesign

En zo werden De Merkmadammen geboren!

De Merkmadammen zijn een vast “all-female” team aangevuld met de disciplines die nodig zijn om een project tot een goed einde te brengen. Is er een SEO-specialist nodig? Een Illustratrice? Een videograaf? We’ve got your back! De Merkmadammen regelen dat voor je! Voortaan kan ik dus volmondig JA zeggen als je je social media aan mij wil toevertrouwen. Lees er hier meer over.

What about IN.DRUK?

IN.DRUK blijft vrolijk verder bestaan! Want er zijn nog altijd mensen die echt alleen een logo of een website nodig hebben. En die ik daar met heel veel plezier mee bijsta!

Dus heb je vragen over het versterken van jouw merk? Stuur me een mailtje (info@in-druk.be)! Ik denk heel graag met je mee.