Eerst en vooral hoop ik dat jij en je familie in goede gezondheid verkeren. En dat je nog steeds moed houdt.

In de aanloop naar de feestdagen, hebben de meeste ondernemers nu hun drukste periode. Dit jaar ziet het er helemaal anders uit. Of er uberhaupt “feest” zal zijn weten we niet. Als ondernemer moeten we ons aanbod hierop afstemmen. Net als onze communicatie.

Maak het contact met je klanten nu nog warmer dan anders. Stuur hen een mooie kerstkaart bijvoorbeeld. De brievenbus is een van de weinige uitstappen die we elke dag maken.

Blijf ook inzetten op je online zichtbaarheid. Blijf aandacht schenken aan je website, je social media en je mailinglijst. Mensen willen van je horen en het gevoel hebben dat ze niet alleen zijn. Ze willen voelen dat jij er ook in deze zotte tijd voor hen bent. Dat dat tenminste niet verandert.

Kan je nog tips gebruiken om beter zichtbaar te zijn online? Schrijf dan in voor het Artemis panelgesprek “Hoe je online zichtbaarheid vergroten?”.

Op 1 december om 19u geven drie experten (Ina De Quint van Captain Cork, Hannelore Verheyen van Boostways en yours truly: Jill Geens van IN.DRUK) je best practices en advies zodat je dat nog in kan zetten voor je communicatie rond de feestdagen. Voor Artemis-leden is dit Zoom-event gratis. Niet leden betalen €5. Je kan op voorhand jouw vraag doorgeven. Na het gesprek is er ruimte voor vragen.

Inschrijven kan via deze link:
https://markantvzw.be/artemis/activiteiten/panelgesprek-hoe-je-online-zichtbaarheid-vergroten 

Tot dan?

Jill