FAQ items aan het laden...
Website ontwerp in Zoersel2022-10-18T12:26:42+00:00

In order to be irreplaceable, one must always be different. – Coco Chanel

Versterk
je merk!

Jij bent niet de enige schoonheidsspecialiste, coach, kapster, kinesiste … Dat ondervind je snel als je online kijkt. Daarom is een duidelijke eigen visuele identiteit heel belangrijk. Door jouw aparte logo of veelzeggende website herkent men jou uit de duizend.

Dankzij heldere communicatie, straight from the heart kiest een klant voor jou! Ze voelen een match door jouw authenticiteit. Met jouw eigen tone of voice spreek je jouw ideale klant aan, toon je hen dat jij hen begrijpt.

Krijg je dit zelf maar niet goed? IN.DRUK is een “kickstarter for brands” en werkt vooral voor vrouwelijke ondernemers. Ik help je heel graag bij het stylen van je brand: je logo, je website, je huisstijl … En daarbij gaan we “way beyond” mooie beelden. Doe een beroep op mijn 25 jaar ervaring voor onderbouwd en strategisch advies en we ontwikkelen samen een merk met een flinke ruggengraat!

Een professionele huisstijl en een goeie website zijn van levensbelang. Ze zetten jouw bedrijf op de kaart, geven je klant vertrouwen en helpen je omzet stijgen. Branding is een investering die opbrengt. Dit vertellen mijn klanten.

Die “renovatie” betekende de katalysator van onze groei. We hebben meer succes bij nieuwe klanten en meer mensen vinden de weg naar ons bedrijf.  Wij zijn zeer tevreden!” – Sam Van In, Van In Aandrijvingen

Door je visuele communicatie aan IN.DRUK toe te vertrouwen, hou jij focus op de dingen waar je goed in bent en bouw je je zaak verder uit. Zie je door de bomen het bos niet meer: online, offline, snail mail, e-mail? No problem! Ik help je! En ook nadien mag je op me rekenen om die visuele communicatie consistent en consequent in te blijven zetten. Dat leer je tijdens de Facebook Fundamentals of tijdens een Private Masterclass.

Een logo, website of rebranding nodig? Klik hier om de verschillende brand kits te bekijken!

Ondertussen gingen al meer dan 150 klanten je voor.
Are you ready to stand out?

Tot snel!

Jill

If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.

25 JAAR ERVARING IN ONTWERP EN ADVIES

Ondernemers over IN.DRUK.

Jill is werkelijk waar de aller, allerbeste in haar vak! Ze heeft mijn webshop ontworpen en het eindresultaat is véél beter dan wat ik zelf in gedachten had! Topdame! Recht voor de raap, zo heb ik het graag!

Ik ben echt onder de indruk met wat een passie Jill haar job doet. Dankzij haar heb ik een geweldige website en een boost in het social media gebeuren. Voor Your Moment is enkel het beste goed genoeg. Bedankt IN.DRUK.

Els Haest, YOUR MOMENT
Sam Van In

Onze omzet is in 2018 meer dan verdubbeld tgo. 2017. Dat is niet alleen te wijten aan de nieuwe huisstijl en website door IN.DRUK. Maar het speelde wel een belangrijke rol. Die “renovatie” betekende de katalysator van onze groei. We hebben meer succes bij nieuwe klanten en meer mensen vinden de weg naar ons bedrijf.  Wij zijn zeer tevreden!

Jill had weinig woorden of uitleg nodig om te weten waar ik naartoe wilde. Ze maakte een eerste ontwerp en ze zat er boem op. Het resultaat van onze nieuwe brochure is helemaal wat ik voor ogen had. Nog een pluspunt van Jill, ze is ontzettend punctueel en respecteert de afgesproken deadlines. Ik kan Jill dus aan iedereen aanraden.

An Verschooten, STUDIO A BEAUTY & CARE

Heel leuk om met Jill en IN.DRUK samen te werken!
Duidelijke communicatie en heel leuke projecten gecoördineerd door een vrouw die van wanten weet!

Daphné Tinck, ARTOOS GROUP
Frank Oerlemans, Alindus

Vooreerst bedankt voor het snelle en goede werk. De uitstraling van de website is echt wat ik zocht.

Frank Oerlemans, ALINDUS - SAINT SAUVEUR
Niki D'haenens

Ongelooflijk hoe Jill zich volledig kan inleven in je gedachtengang. Ze maakt je ideeën zelfs beter dan je ooit had durven hopen!

Niki D'haenens, BODYNATION
elke jeurissen referentie klant
Jill hielp ons bij Glassroots met de ontwikkeling van een nieuw logo. We zijn erg tevreden met het resultaat, dat tot stand kwam na enkele rondes van voorstellen en feedback. Een cocreatieproces met succes, zoals wij er ook vele doen voor onze klanten.
Elke Jeurissen, GLASSROOTS

Jill deed verschillende projecten voor ons. We waren altijd tevreden met de resultaten. Ze heeft oog voor detail en opmaak en gaf ons exact waar we naar op zoek waren. We kunnen haar aanbevelen voor al je projecten.

Bart Oliviers, NORDIC TILE

Samenwerken met Jill is steeds een succesverhaal. Orders verlopen zeer vlot en correct. Haar persoonlijkheid is fantastisch. Ze zorgt spontaan voor tips en een telefoontje na een project. Ze is zeer correct en écht een meerwaarde voor het team.

Annick Deraedt, NUTROGENICS

Jill wist precies wat ik nodig had. Ze maakte zéér mooie visitekaartjes. Dankjewel Jill, ze zijn super!

Veruit de beste service die wij ooit gekregen hebben. Dikke merci!

Robin Mariën, CARWASH SOFT & SHINE
Mara Peeters van Vastigo

Jill heeft toffe, innovatieve ideeën. Ze werkt kort op de bal en zorgt steeds opnieuw voor een prachtig resultaat!

Mara Peeters, VASTIGO VASTGOED
Kelly Bens van Manos Groepspraktijk

Toen ik op zoek was naar hulp voor mijn logo en website, leek het alsof Jill mijn gedachten kon lezen. Na een intakegesprek toonde ze me immers exact wat ik wou! En ook de roll-out was helemaal zoals ik het gedroomd had. Ben super tevreden en zou haar aan iedereen aanraden.

Brand design is a way to say what your company is about, without having to speak.

DOOR EEN GOEDE BRAND IDENTITY TREK JE DE JUISTE KLANTEN AAN.

Tips & tricks

Werkt je website wel?

En dan bedoel ik écht “werken”. Brengt hij nieuwe klanten aan, levert hij verkoop op, krijg je er omzet door? Is hij meer dan alleen een online visitekaartje? Nee? Schakel dan een versnelling hoger, vul bovenstaand formulier in en download de 7 tips !

Kennisbank

Vakjargon? Een woord dat je niet begrijpt? No worries. Hier in de kennisbank vind je het terug. Staat het er (nog) niet in? Mail info@in-druk.be dan voeg ik het toe. Op dit ogenblik wordt er hard gewerkt aan deze kennisbank. Daarom werken alle termen nog niet. Daar komt snel verandering in. Beloofd!

WEBSITE

SOCIAL MEDIA

Ga naar de bovenkant